sâmbătă, 19 decembrie 2015

Campania ,,Ajută-l pe Moș Crăciun" a ajuns la final !!!

Vineri,18 decembrie 2015 la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel (parohiile Tractoru I și II) s-a încheiat proiectul social intitulat ,,Ajută-l pe Moș Crăciun”. Proiectul a avut ca scop strângerea de donații, jucării și alimente (mai ales dulciuri) pentru 40 de copii aflați într-o situație socială defavorizată. 
Pahetele au fost pregătite de voluntari împreună cu mai mulți oameni de bine (persoane fizice și juridice) fiind dăruite copiilor de Moș Crăciun după un program de colinde și poezii specifece perioadei. 
Proiectul a fost inițiat de Arhiepiscopia Sibiului departamentul de tineret și Asociația Centrul de Copii și Tineret Sfântul Sebastian sub coordonarea lui Flavius Sava –inspector de misiune din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului.

Mulțumim tuturor care au făcut posibil acest proiect !!!

luni, 14 decembrie 2015

Ajută-l pe Moș Crăciun !!!

Ajută-l pe Moș Crăciun !!!
Ajuta-l pe Mos Craciun !!!
Asa se numeste campania deschisa cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, pentru copiii saraci din Brasov. Un proiect initiat de Arhiepiscopia Sibiului si Asociatia Centrul de Copii și Tineret ,,Sfântul Sebastian"- Brașov​. 
Donatiile se pot face in  alimente, jucarii si dulciuri sau bani in contul BCR-RO 27 RNCB 0053143080290001.
Copiii o sa primeasca aceste ajutoare Vineri 18 decembrie la Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Brasov dupa un concert de colinde si sosirea lui Mos Craciun !!!
Detalii: 0748338375
Implica-te !!!