marți, 15 septembrie 2015

Întâlnirea Tinerilor din Zona Metropolitană Brașov, sâmbătă, 17 octombrie 2015

Întâlnirea Tinerilor din Zona Metropolitană Brașov

     Arhiepiscopia Ortodoxă a Sibiului prin Departamentul de Tineret al Județului Brașov și Asociația Centrul de Copii și Tineret ,,Sfântul Sebastian” din Brașov organizează sâmbătă, 17 octombrie 2015 ,,Întâlnirea Tinerilor din Zona Metropolitană Brașov”. Evenimentul este unul amplu care va aduce împreună peste 500 de tineri din zona metropolitană Brașov, tineri cu vârsta cuprinsă între 13 și 19 ani care vor petrece o zi extraordinară împreună. 
      Programul întâlnirii cuprinde: Sfânta Liturghie Arhierească la Biserica Sf. Arhangheli, Conferință duhovnicească la Centrul Cultural Reduta, moment artistic susținut de grupul ANATOLY și alți invitați + workshop-uri interactive pe diverse teme de interes de actualitate. Răspunsurile Liturgice o să fie oferite de grupul ANATOLY și corul de fete din cadrul Colegiului Național Andrei Șaguna dirijat de d-na. Prof. Andrada Mureșan.
     Evenimentul susține candidatura Municipiului Brașov la titlul de Capitală Europeană Culturală, Brașov 2021 și este organizat cu ocazia anului omagial 2015 ,,Misiunea Parohiei și Mănăstirii Azi” conform hotărârii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.
Detalii și înscrieri telefon: 0748 338 375 sau e-mail: centrul.sebastian@gmail.com.