marți, 23 decembrie 2014

Sărbători Fericite și La Mulți Ani !

Sărbători Fericite și La Mulți Ani !
Fie ca această Sfântă Sărbătoare a Naşterii Domnului să vă găsească întru line şi binecuvântate zile, să vă sporească bucuriile, să vă dăruiască înţelepciune şi să vă aducă ninsori de binecuvântări cereşti şi pământeşti!
Noul An ce stă să înceapă să vă reverse în inima bucurie nepieritoare de la Cel ce a adus pace pe pământ !
Cu stimă, Sava Flavius-Președinte 
Centrul de Copii și Tineret Sfântul Sebastian


luni, 22 decembrie 2014

Un mic review.....

Un mic review.....


Acum la final de an membrii fondatori s-au întâlnit să facă un scurt review a ceea ce a însemnat pentru Asociația Centrul de Copii și tineret anul 2014 :d. Concluziile sunt foarte promițătoare. Deși funcționăm juridic doar din octombrie 2014 am reușit să facem mai multe proiecte minunate dintre care amintim:
1. Voluntar de Succes !
2. Curs animatori tabere de vară la Sâmbăta de Sus
3. Cursuri de muzică psaltică în municipiul Brașov
4. Suntem membrii Bizzclub Brașov
5. Grupul Psaltic Sfântul Sebastian ș.a.

Mulțumesc Florin Mureșan, Laurențiu Tudor și Andreea Gurguiatu pentru tot sprijinul acordat. Viitorul sună foarte bine mai ales când ai și o strategie în spate :d.

Sărbători Fericite tuturor ! 

duminică, 21 decembrie 2014

Redirecționează 20 % impozit pe profit către Asociația Centrul de Copii și Tineret ,,Sfântul Sebastian"

Redirecționează 20 % impozit pe profit !!!
 Bună!
Știai că poți susține Asociația Centrul de Copii și Tineret ,,Sfântul Sebastianprin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit al companiei/firmei tale pentru a susține proiectele atât cele prezente cât și viitoare?
 Cum se redirecționează 20% din impozitul pe profit ?
Foarte simplu. Îți calculezi suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit, apoi până pe data de 31 decembrie poți să închei contract de sponsorizare cu Asociația Centrul de Copii și Tineret ,,Sfântul Sebastian”. Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare și nu afectează profitul net al companiei/firmei tale.
Care sunt avantajele redirecționării a 20% din impozitul pe profit ?
Avantajele sunt multiple:
1.   Tu în calitate de patron/administrator ai libertatea să alegi care este destinația banilor tăi, care în alte condiții ar ajunge oricum la stat, și în plus, contribui la o cauză nobilă, fără niciun fel de cheltuială;
2. Contribuția ta vine în susținerea noii generații, pentru progresul societății civile;
3. Contribui la dezvoltarea programelor educaționale în regiunea Centru;
4. Contribui la dezvoltarea programelor de voluntariat în regiunea Centru, mai ales în Municipiul Brașov
5. Te vei diferenția între companiile/firmele concurente prin proiecte de CSR;
6. Promovare online și offline

Așadar nu ezita și susține Asociația Centrul de Copii și Tineret ,,Sfântul Sebastianprin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit al companiei/firmei tale.

Cont: RO 27 RNCB 0053143080290001 BCR Brașov, CIF: 33620041, Președinte: Sava Flavius, telefon 0748338375, Brașov.

Voluntar de Succes !

VOLUNTAR DE SUCCES ! 


Începand cu data de 3 decembrie Asociația Centrul de Copii și Tineret Sfântul Sebastian a început implementarea proiectului VOLUNTAR DE SUCCES în parteneriat cu Colegiul Național Unirea - Brașov cu sprijinul dn. director Hurghiş Gabriela și a dn. prof. Borșan Gabriela proiect ce va dura până pe 15 iunie 2015.
Proiectul are ca scop creșterea profilului voluntarilor în municipiul Brașov prin activități specifice de voluntariat. 
În perioada 3-11 decembrie s-a promovat ideea de voluntariat și exemple de activități de voluntariat la clasele IX-a, a X-a și a XI-a din cadrul Colegiului National Unirea urmând apoi un proces de selectie și orientare pentru 30 de tineri voluntari.



Procesul de selecție înseamnă un interviu individual cu fiecare viitor voluntar (lucru care s-a realizat deja) + inițierea a 4 întâlniri de cunoaștere a tinerilor, ca după 15 ianuarie 2015 echipa să fie formată pentru viitoarele proiecte.

Fii voluntar – Sochează-ți prietenii !!!

Detalii la tel: 0748338375 Sava Flavius
Președinte As. Centrul de Copii și Tineret Sfântul Sebastian Brașov

Curs Animatori Tabere de Vară 


     Asociația Centrul de Copii și Tineret Sfântul Sebastian Brașov organizează în perioada 12-14 decembrie 2014 la Academia Culturală din cadrul Mănăstirii Brâncoveanu Sâmbăta de Sus în parteneriat cu Arhiepiscopia Sibiului cursul de Animatori Tabere de Vară. Cursul cuprinde 9 sesiuni, fiind un curs practic unde cei 38 de lucrători de tineret (clerici, profesori și voluntari) vor dobândi noi competențe în ceea ce privește organizarea unei tabere de tineret atât înainte cât și în cadrul activităților din tabără. 

     Cele două instituții au încheiat un parteneriat care vizează crearea unui mediu optim de colaborare în vederea desfăşurării proiectului ,,Tabere de vară 2015”. Aceast curs este prima etapa a parteneriatului unde cei 38 de lucrători de tineret vor trăi o experiență practică inedită. A doua etapă a parteneriatului se va derula în martie 2015 unde participanții vor fi antrenați să pună în aplicare competențele dobândite în acest weekend. Prin crearea de noi activități nonformale de animație se dorește crearea unei echipe profesioniste de coordonatori pentru taberele de vară. Cursul va avea ca și formator pe d-l. Sava Flavius-Sebastian, președinte Asociația Centrul de Copii și Tineret Sfântul Sebastian Brașov cu sprijinul Pr. Insp. Vasile Dariciuc, Coordonator Centrul de Tineret al Arhiepiscopiei Sibiului.

      Puteți vedea mai multe fotografii pe pagina de facebook:                                                                        
https://www.facebook.com/media/set?set=a.891116464231820.1073741834.832245603452240&type=3
 http://ziarullumina.ro/actualitatea-sociala/cursurile-de-animatori-tabara-de-vara-la-final